20 Ağustos 2008 Çarşamba

Key ödemenizin doğru olduğundan emin misiniz?

Merhaba,

Yaklaşık 15 gündür şehir dışında olmam ve bazı ailevi problemlerim nedeniyle siteyi güncelleyemiyordum. Öncelikle bu güncellenememe durumu için hepinizden özür dilerim.

Bu süre zarfında gerek gazetelerden, gerek televizyonlardan, gerekse çevremden edindiğim birçok bilgi mevcut. KEY ödemelerinin verilmesi milyonlarca kişi için oldukça doğru bir karar oldu. Aynı zamanda kişilerin maddi durumunu birazcık da olsa rahatlattı.

Kimileri KEY ödemelerinden bir milyara yakın para aldı, kimileriyse üç beş lirayla geçirdi bu dönemi. KEY ödemelerinin tamamen doğru yapıldığı net değil değerli okuyucularımız. Yani ödemenizde hata yapılma ihtimali az da olsa mevcut. Bu yüzden eğer daha fazla alacağınızı düşündüğünüz halde daha az ödeme aldıysanız lütfen ilgili mercilere dilekçelerinizi gönderiniz, tekrardan ödemenizin gözden geçirilmesini istediğinizi belirtiniz.

Gazetelerden ve televizyonlardan bu tarz hataların olmuş olduğunu birçoğumuz gördük, yakın çevremdeyse daha dün bir aile dostumuz ettiği itiraz sonucunu almış, 100 lira gibi bir rakam yerine şu anda 800 lira ödeme almış. Yani eğer itiraz etmeseydi, 700ytl'sini geri alamayacaktı.

Umarım bu yazı birçok kişi için aydınlatıcı olur.

Saygılar